Slavnostní otevření Dobré půdy

Dne 10.12.2016 se poprvé naplnila Dobrá půda hosty, kteří byli pozváni na její slavnostní otevření. Součástí otevření byl Vánoční koncert skupiny Heleny Vladárové z Břeclavi. 

Prostor Dobré půdy byl naplněn skvělými písněni a také mluveným slovem několika významných hostů. Krásný motivační projev pronesl pan Mojmír Voráč - lektor a kouč manažerů a vztahový poradce, který bude také hlavním řečníkem na dalších akcích ZOB Atmosféry. Je to profesionální řečník, který zásadně ovlivnil také můj život a přednáší na mnohých konferencích a pomáhá rozvíjet manažery významných firem. Svou zdravici přednesl také starosta obce Lužice, pan Ing. Jaroslav Kreml a popřál projektu Dobrá půda to nejlepší. Třetím hostem, který měl předvánoční slovo a představil projekt moderních bohoslužeb Atmosféra, byl kazatel Luboš Žižka z Břeclavi. Má maličkost představila projekt Dobré půdy včetně fotografií z výstavby.

Po skončení této oficiální části proběhlo vydatné a velmi chutné občerstvení. Tímto děkuji mé ženě a také tchýni za neskutečné nasazení při přípravě této fantastické hostiny. 

Ještě se dlouho sedělo povídalo a poslední účastníci opouštěli Dobrou půdu až ve 3 ráno smiley

Děkuji všem pozvaným, kteří přišli podpořit tento projekt, děkuji zpěvákům a zvláště profi dirigentce Helence, hudebníkům a také Lužickým přátelům za originální dárek. Za dárky děkuji všem ostatním a sešlo se jich skutečně hodně. Vážíme si toho. 

Jsem vděčný za tento krásný večer, kterým jsme oficiálně spustili provoz komunitního projektu Dobrá půda, a moc se těším na setkávání se všemi, kteří touží svůj život Směřovat výš...

Dan

Fotky z akce naleznete zde